Zonneboiler

Zonne-energiesystemen kan je onderverdelen in twee soorten: zonneboilers en zonnepanelen. De zonneboiler is een thermisch zonne-energiesysteem. Het vangt het licht en de warmte van de zon op om water te verwarmen. Een zonneboiler zet de energie van de zon rechtstreeks om in warmte-energie. De zonneboiler is een beproefd en eenvoudig systeem dat veel energie bespaart. Een zonneboiler verwarmt uw water voor afwas, douche, bad, etc. met behulp van de zon. Ook kan de zonneboiler ondersteuning bieden bij woningverwarming. Voor de verwarming van zwembadwater kan ook beroep gedaan worden op de zonneboiler.

Tijdens dagen met een minder heldere zoninstraling zorgt een klassiek verwarmingstoestel voor de nodige opwarming. Tot 60% van de nodige energie haal je uit het zonneboilersysteem! Op zonnestroom beroep doen om water in en rond het huis te verwarmen, kan veel geld besparen.

30 jaar ervaring

De zonnecollectoren en zonneboilers zorgen voor duurzame energie. Ze worden gemaakt in onze eigen fabriek en speciaal ontwikkeld op maat van ons Europese klimaat. De zonneboilers worden vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit. De zonneboilers hebben een uitstekende reputatie en een zeer lange levensduur. Ook is de zonneboiler zo goed als onderhoudsvrij. De duurzame materialen en het kwaliteitsvolle systeem van onze zonneboilers zorgen voor een gemiddelde levensduur van meer dan 25 jaar. De zonneboilers zijn toepasbaar in elk type woning. Het plaatsen van de zonneboiler is relatief goedkoop, hierdoor is het terugverdien-effect van de investering ook veel groter.

Door het unieke Terugloopsysteem is het rendement van Zonneboilers duidelijk hoger dan van andere systemen op de markt. Het terugloopsysteem verzekert de bescherming van je zonneboiler tegen oververhitting en het bevriezen van de collector. Componenten van hoge kwaliteit, die ideaal op elkaar zijn afgestemd, zorgen voor besparingen die kunnen oplopen tot maar liefst 60% voor het verwarmen van warm tapwater.