Zonnestroom

De energie van de toekomst

In de zoektocht naar nieuwe, milieuvriendelijke energiebronnen, biedt de zon de grootste mogelijkheden voor groene energie en dit volledig gratis! Het fotovoltaïsche zonlichtsysteem maakt u onafhankelijk van de continu stijgende energieprijzen.

Zonnepanelen zijn uitsluitend van Europese makelij (alle onderdelen!).

We bieden u een volledig dakgeïntegreerd systeem. Uniek in Vlaanderen. Het systeem vervangt de dakbedekking en zorgt voor een perfecte integratie van de zonnepanelen in je dak.

De globale energievoorraden worden elk jaar schaarser terwijl het verbruik van energie toeneemt. Hierdoor stijgt ook de kostprijs voor energie. Duurzame energiebronnen zijn daarom wereldwijd aan een opmars bezig. Zonne-energie vormt een belangrijk onderdeel van groene energie. In tegenstelling tot andere energiebronnen is zonne-energie gratis en CO2 neutraal. Zonnestroom-installaties genereren van elektriciteit voor het gehele huishouden. De zonneboiler bezorgt u warm water en ondersteunt uw verwarmingsinstallatie. Zonnepanelen bestaan uit silicium, een hoofdelement in onze aardkorst en in glas en zand. Dit maakt dat de meeste zonnepanelen voor 85 tot 98% kunnen gerecycleerd worden.

De zon straalt gemiddeld 50 miljard kilowattuur per seconde aan energie naar de aarde. Dit stemt overeen met de kracht van 150 miljoen kerncentrales, op dit moment heeft de wereld genoeg aan slechts 0,05% van deze energie.

Groene energie geniet ook van subsidies vanwege de overheid. Goed voor het milieu, en een besparing op uw uitgaven.